XANTHOS 
NYHEDER 

Update for 2010.

Det er vist ved at være alt for længe siden jeg har opdatret herinde, så der kommer lige en hel stribe.

 

Xanthos: Xanthos er blevet Rally begynder mester, på bare to prøver. Den første prøve fik han over 90 point ud af 100, og en tredje plads. Anden prøve tog han 100 point og og en første plads. Og så blev han Rally begynder mester.

Han har stillet en gang i øvet klasse, og den bedstod han med 80 point.

 

Zora: Zora har hentet sig 4 championater i år, Dansk, Svensk, Finsk og Nordisk, og mangler et cert så er det polske også i hus.

Hun er ligesom Xanthos blevet Rally begynder mester, og har erhvervet sig titlen RB. Zora deltog i AG for terrier og fil en samlet tredje plads i små begyndere.

 

Neville: Sidste skud på stammen, Han er stillet i baby klassen 5 gange, med 5 gange BIR baby (uden konkurrence :o)) Derudover er han blevet BIS 1 på DTK skue i Århus, og BIS 2 på DKK skue i Næstved, så det er så flot. Han har været lånt ud til en juniorhandler, og de blev BIS 1 sammen.

Neville har gået på hvalpekursus i TAK i efteråret.

 

2011:

 

Xanthos fortsætter sin agility med Jacob i TAK, og jeg fortsætter Rally træningen, så vi kan komme gennem den øvede klasse. Jacob fortsætter og Schweiss træningen med ham.

 

Zora: Jacob og Zora, fortsætter deres agility i Herringløse og TAK, så lad os se om de kan komme afsted til nogle stævner i år.

Rally'en er sat i bero, for hun gider ikke rigtigt. Tilgengæld er vi begyndt på gravtræning og det er lykken for den lille dame. Hun fortsætter også sin Schweiss træning.

 

Neville: Neville begynder til hverdagslydighed i TAK, og så må vi se hvad der kommer til ham efter det. Alt efter hvor moden er han er bliver det nok Rally den første tid og så kommer agilityen senere. Neville skal også med til Schweiss træning, så må vi se hvad han mener om det.

Han er tilmeldt de første udstillinger i år, i hvalpe klassen, så vi håber det kommer til at fortsætte i den gode stil :o)

 

Se nyt galleri.

http://xazo.mono.net/9044/Sidste%20halvår%202010

2/9 2010
Ny beboer

Så er vi blevet en ekstra herhjemme.

Lille Neville er flyttet ind d. 23/8.

Han er en Irsk Terrier på 8 uger, og i hentede ham ved kennel MerryMac i Sverige.

15/8 2010
Nye titler.

Så blev det tid til at opdatere lidt igen.

Zora har fået to nye titler.

Vi tog en tur til koupio i Finland får at stille på deres tredobbelte Cacib udstilling, Sawo-show.

 

Fredag var det første udstilling og der blev Zora anden bedste tæve, slået af en fin Champion tæve, så det gav hende det finske cert og et reserve cacib, som heldigvis kan bruges da cacib tæven er international champion. Så Zora blev finsk, og derved også nordisk champion. Dejligt med nye rosetter og pokaler :o)

Lørdag blev hun fjerde bedste tæve, med cert, men det gik så videre til den næste, da vi jo ikke skulle bruge det :o)

 

Det var voldsom hedebølge, så hundene var ikke meget vær, og det var vi nu heller ikke.

Men turen hjem var nu nem nok, når man tænkte på alle de rosetter der var med i bagagerummet :o)

21/6-2010 Nu er det vist tid til lidt opdatering.

Vi har været til årets klubmesterskab i TAK. Tja det gik ikke helt efter bogen, det blev til to Disk i agility og spring for Jacob og Zora, og Xanthos og Jeanel præstere fuldstændig det samme.

 

Zora var til sin første uofficielle Rally prøve, det gik ganske fint og det blev til 89 point ud af hundrede.

 

Lørdag den 12. juli var Zora og Jeanel til deres første Rally prøve i DKK regi, det foregik i Fensmark, og vi bestod med nød og næppe. 72 point og den første oprykningspind til næste klasse.

 

D. 19 tog vi til Roskilde for at prøve lykken igen med en Rally prøve, vi bestod igen, lidt bedre end sidst, så denne gang 79 point.

 

Nu mangler vi bare at bestå en prøve for at komme til næste klasse.

 

Vi er begyndt at cykle med Xanthos og det klarer han ganske fint, han skal bare have lært at man ikke må krydse ind foran cyklen :o)

Men det skal nok komme henover sommeren.

12/5-2010
SUCH

Zora er blevet Svensk Champion.

 

I weekenden drog vi til Nossebro, nord for Gøteborg, for at stille på Skaraborg Kennel Klubbens udstilling i Larv, og Terrier klubbens udstilling i Vårgårda.

Lørdag skulle vi tidligt på så vi tog afsted fra Hotellet ved 7 tiden, så vi kunne få sat telt op, inden vi skulle i ringen. Vi klarede formiddagen med tredje bedste tæve med CK, heldigvis uden regnvejr.

 

Søndag pakkede vi bilen og kørte til terrierklubbensudstilling, hvor der var 50 hunde før os. Det tog så dommeren 4 timer at dømme de 50 Wheaten, så vi ventede længe. Men alt gok jo godt, Zora blve bedste tæve med CK, cert, BIM, og Svensk champion. BIR blev RR P Belvedere, i daglig tale Bølle.

 

Hele hjemturen var legende let, måske fordi den nye Championat Roset kunne skimtes i bakspejlet :o)

3/5-2010
Endnu en weekend med udstilling

I går var vi på udstilling i Hillerød, til DKK´s årlige Cruft kvalifikation.

Zora klarede sig rigtig fint, og blev anden bedste tæve, med res. Cacib.

 

Tillykke til alle jer der fik fine nye titler med hjem efter weekenden.

24/3-2010
Udstilling

Dejligt med endnu en udstillingsweekend.

Lørdag var jeg i hårlev som tilskuer, dejligt at være på udstilling uden den stress det giver når man selv udstiller :o)

Fiddy - Danscan's Marvellous Marko, blev Bir og fik sit sidste cert til sit Danske Championat. Mange gange tillykke til Lene og Anders.

Søndag drog vi afsted til Malmø, for at stille på en international udstilling.

Zora klarede sig rigtig fint, og blev tredje bedste tæve, med res. Cacib.

16/2-2010
Zora Dansk Champion

Så fik vi klaret årets første udstilling, og det blev også den vi hidtil har klaret bedst. Zora blev BIR og fik cert og Cacib under dommer Harry Tast.

Derved fik hun også det sidste cert hun manglede, for at blive Dansk Champion.

13/1-2010

Endnu et Agility Teknik kursus er veloverstået. Det var er kold og blæsende weekend at stå ude og instruere de stakkels figuranter og deres hunde, men alle hundene elskede det, når endelig de kom igang med at løbe, det betød ingenting for hundene at de løb i sne, men førerne ydede ikke det optimale med farten, forståeligt nok :o)

Det har været en lærerig weekend hvor vores kreative evner omkring banebygning er blevet sat på prøve.

7/1-2010
Godt Nytår

Så blev det 2010, julen og nytåret 2009 er veloverstået uden alt for mange mavepiner. Hundene klarede nytårsaften udemærket, de synes ikke fyrværkeriet er fantastisk, men det hjalp med guffer og dejlige store kødben.

På træningssiden sker der ikke det store, der er jo vinter pause de fleste steder, så den står på selvtræning.

Vi har været på Agility Teknik kursus i december, og lært en masse om at tegne agility baner til forskellige niveauer, og så øvet os på en masse figuranter og deres dejlige hunde.

25/11-09

Så fik vi klaret efterårets agility prøver, *ggg* sikke en omgang, vores hunde var absolut ikke på, så der var ingen af dem, der var blandt top 3 på deres hold.

 

Vi har været til øjenlysning med Zora på Karlslunde Dyreklinik, og igen i år, er hun testet clear på begge øjne. Vi får se hvornår resultatet kan ses på hundeweb.

4/11-2009
Efterår

Så kom vi til vintertiden, og det kan da mærkes. Det er ikke lige just udendørs vejr for tiden, men træningen skal jo passes.

Det meste af vores træning slutter nu her i november, så det er om at få finjusteret de sidste ting.

Al agility træningen slutter i uge 47 med prøver, så vi må se om de klarer sig godt hundene.

Vi har trænet lidt i haven, mest noget hvor de skulle tænke sig om, eks. gå imellem trinnene på en stige der ligger på græsset. Der kom lidt billeder ud af det, som kan ses i galleriet.

14/10-2009
Kritik fra Parson Specialen på Öland

Nice size Good head dark eye Good earset Good reach of neck Good topline, tailset, angulation to the rear. Good front Good coat. Overall well balanced. – HP, PLAC 2

ZORA 
www.xazo.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net